Зустріч з випускницею БДМУ за спеціальністю 225 «Медична психологія» – Офіцера відділення морально психологічного забезпечення управління бригади ЗСУ

Дата публікації допису: Oct 25, 2022 9:55:49 AM

18.10. 2022 року на кафедрі психології та філософії БДМУ було проведено зустріч з випускницею БДМУ за спеціальністю 225 «Медична психологія» – Офіцера відділення морально психологічного забезпечення управління бригади ЗСУ – Мар’яною Павленко та студентами 1-4 курсів спеціальності «Медична психологія». Мар’яна – вчорашня активна студентка, молода науковиця, учасниця багатьох міжнародних конференцій, волонтер-психолог Медико-психологічного центруБДМУ (2020-2021р.), ведуча підліткової групи в психологічному інтенсиві «Репужинці», людина з чіткою громадянською позицією. Гостя  обговорювала особливості особистісного та професійного розвитку майбутніх лікарів-психологів, особливу увагу приділивши темі «Діяльність лікаря-психолога у ЗСУ». Тематикою сьогоднішньої діяльності випускниці є морально-психологічне забезпечення військових в умовах війни, яке включає психодіагностику, роботу зі стресом та військовою травмою.

Організаторами та активними учасниками зустрічі були завідувачка кафедри психології т а філософії,проф. Алла Борисюк та  Вікторія Осипенко (психолог медико-психологічного центру БДМУ, викладач кафедри психології та філософії).

Захід відбувався у формі жвавої дискусії,студенти першого року навчання задавали багато запитань про досвід навчання в університеті та про особливості діяльності в ЗСУ.

Наприкінці зустрічі, учасники подякували нашій випускниці та воїнам ЗСУ і побажали повертатися додому живими і здоровими.

Перемоги нам!

Слава Україні!