Чергова зустріч студентів наукового гуртка

Дата публікації допису: Oct 11, 2021 7:54:43 AM

        На кафедрі психології та філософії Буковинського державного медичного університету, 4 жовтня відбулась чергова зустріч студентів наукового гуртка.

        Тема засідання: "Цікава наука, як планувати наукове дослідження із задоволенням". Студентки 6 курсу спеціальності "Медична психологія", Павленко Мар'яна та Кіріліч Каріна на прикладі власного досвіду по написанню наукових робіт, мотивували студентів на саморозвиток та заохочення їх до досліджень. 

        Під час роботи наукового гуртка були присутні 14 студентів. Гурток проводився у формі тренінгу. Першим етапом було знайомство учасників процесу. На другому етапі Каріна поділилася знаннями про актуальну тему її дослідження: "Психосоматика". Мар'яна досліджує тему: "Суїцидальної поведінки". Дівчата розповіли, чому їх турбують ці теми та в чому полягає актуальність цих тем, що мотивують їх до дослідження та написання наукових робіт. 

        Третім етапом, було проведено методику: "Я через 10 років" з метою усвідомлення власних цілей та реалізації задуманого в майбутньому житті. 

        "Відвідування гуртка - це нова, цікава та потрібна інформація, яку потім можна використовувати в майбутньому."