У БДМУ відбулась нарада профільних кафедр ВМНЗ України

Дата публікації допису: Nov 15, 2016 7:15:57 AM

 4 листопада на кафедрі психології та філософії ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» відбулась нарада профільних кафедр ВМНЗ України з навчальних дисциплін «Експериментальна психологія та психодіагностика», «Основи психотренінгу» підготовки фахівців за спеціальністю «Медична психологія».

 У засіданні взяли участь завідувач кафедри психології та філософії БДМУ, професор Алла Борисюк, заступник завідувача кафедри медичної психології та психіатрії з курсом післядипломної освіти ВНМУ ім. М.І. Пирогова, доцент Анна Камінська, викладач кафедри загальної і медичної психології та педагогіки КНМУ ім. О.О. Богомольця Тетяна Тамакова, доцент Ніна Зорій, доцент Марина Тимофієва, викладач, кандидат психологічних наук Любов Любіна, викладач Оксана Пендерецька (БДМУ, кафедра психології та філософії).

Учасники наради обмінялися досвідом застосування методів підвищення ефективності засвоєння практичних навичок з експериментальної психології та психодіагностики,  основ психотренінгу під час виробничої практики студентів у лікувальних та лікувально-профілактичних закладах.

На нараді обговорювались особливості організації навчального процесу на профільних кафедрах, а саме: питання навчально-методичного забезпечення, використання сучасних інноваційних технологій в процесі викладання дисциплін, методики організації самостійної роботи у зв’язку зі зміною співвідношення між аудиторними заняттями та самостійною роботою студентів.