Студенти-медичні психологи БДМУ відзначили День науки

Дата публікації допису: Apr 24, 2017 6:55:26 AM

 19 квітня з нагоди Всесвітнього Дня науки в читальному залі бібліотеки відбувся науковий семінар «Дослідження смисложиттєвих орієнтації майбутніх психологів».

У заході брали участь студенти І курсу спеціальності «Медична та психологічна реабілітація», завідувач кафедри психології та філософії, професор Алла Борисюк, доцент Марина Тимофієва, провідний бібліотекар інформаційно-бібліографічного відділу Софія Задерей.

Під час заходу був представлений аналіз останніх досліджень і публікацій з даної тематики; розкриті структурні компоненти смислу життя в теоріях А. Адлера та К. Юнга, в теорії особистості В. Франкла та концепції смисложиттєвих орієнтацій Д. О. Леонтьєва.

Метою даного наукового семінару була експлікація провідних смисложиттєвих орієнтацій майбутніх психологів. Емпіричне дослідження смисложиттєвих орієнтацій майбутніх психологів було проведено напередодні, з результатами якого були ознайомлені учасники заходу.

Своєю активною позицією, правдивими та самокритичними відповідями й думками майбутні психологи додавали яскравості заходу.