Студенти БДМУ «дарували» чернівчанам щастя

Дата публікації допису: Mar 27, 2017 10:58:43 AM

Студенти ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» провели акцію, приурочену Міжнародному дню щастя.

"Щасливий, кому вдалося знайти щасливе життя, але щасливіший, хто вміє користуватися ним", – цитує Григорія Сковороду співорганізатор акції, помічник ректора з іміджевої політики університету, професор Алла Борисюк.

Прагнення до щастя є однією з основних цілей людства. Адже без нього все втрачає сенс. Саме для підтримки цієї точки зору студенти медичного факультету №2 спільно з головним куратором факультету Яною Телекі, влаштували привітальну акцію до Міжнародного дня щастя на Театральній площі. Головною метою студентів було подарувати людям посмішку, нагадати настільки потрібно та важливо бути щасливим.

Студенти вітали кожного повітряною кулькою та смайликом із значенням, що таке щастя. Чернівчани мали змогу пригоститися смачним печивом, а також трактувати своє бачення слова "Щастя".

Не зважаючи на прохолодну дощову погоду, перехожі із зацікавленістю активно долучалися до відзначення свята. Особливо активно долучалися наймолодші жителі міста, їх переповнювали непідробні щирі емоції, посмішки і радісні очі.

За ініціативи ООН 20-го березня відзначається Міжнародний день щастя. Рішення про заснування цього свята було прийнято в 2012 році.

"Життя вимірюється не кількістю зроблених вдихів і видихів, а кількістю тих моментів, коли від щастя захоплює дух. Метод Хітча"