Секційне засідання "Гуманітарні аспекти медицини"

Дата публікації допису: Apr 11, 2017 9:2:30 AM

5 квітня 2017 р., на кафедрі психології та філософії в рамках ІV Міжнародного медико-фармацевтичного конгресу студентів і молодих учених  відбулося секційне засідання №10 – «ГУМАНІТАРНІ АСПЕКТИ МЕДИЦИНИ». На засіданні був присутній професорсько-викладацький склад кафедри, зокрема голова секції – завідувач кафедри, професор А. С. Борисюк,  співголови: доцент М. П. Тимофієва, викладач Л. А. Любіна та секретар – викладач О. І. Павлюк. Було заслухано 10 усних доповідей студентів та молодих вчених, що надало змогу журі оцінити високий рівень підготовки доповідачів, визначити переможців та нагородити їх грамотами за участь у конгресі.

І - ше місце здобула Пужанська Анастасія Сергіївна студентка Вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет», з доповіддю на тему: «ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ МІЖОСОБИСТІСНИХ ВЗАЄМИН У ДИСТАНТНІЙ СІМ’Ї» –  науковий керівник професор А. С. Борисюк;

ІІ - ге місце посіла Бецько Ніна Володимирівна студентка Вінницького національного медичного університету імені М.І.Пирогова, м. Вінниця з доповіддю на тему: «КЛІНІКО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ СЕВ У ЛІКАРІВ ПЕДІАТРИЧНОГО ПРОФІЛЮ»;

ІІІ – е місце розділили двоє учасників з Національного медичного університету імені О .О.Богомольця, м. Київ: Середа Сергій Олександрович з доповіддю на тему: «ВСТАНОВЛЕННЯ ТИПУ ВИЩОЇ НЕРВОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА ДОПОМОГОЮ ВИЗНАЧЕННЯ КОЛЬОРУ РАЙДУЖНОЇ ОБОЛОНКИ» та Мельник Богдан Русланович з доповіддю «ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ЖИТТЯ СТУДЕНТІВ 5 КУРСУ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ НАЦІОНАЛЬНОГО МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ ЗАЛЕЖНО ВІД РІВНЯ ЗАДОВОЛЕНОСТІ НАВЧАННЯМ»

Цьогоріч конгрес студентів та молодих вчених проводився чотирнадцятий раз, участь у форумі взяло 1770 представників медичних та фармацевтичних навчальних закладів і лікувальних установ з 17 країн світу.