Профорієнтаційна робота серед гімназій міста Чернівці

Дата публікації допису: Apr 11, 2017 8:34:11 AM

З метою профорієнтаційної роботи зі старшокласниками викладач кафедри психології та філософії Олеся Павлюк та старший лаборант Вікторія Піщальник  відвідали Чернівецький ліцей №1, Чернівецьку гімназію №1 та №7. Школярів 9-11х було ознайомлено з особливостями навчання, дозвілля та студентського життя, загалом, у Вищому державному навчальному закладі України «Буковинський державний медичний університет».

Також працівники кафедри представили нову актуальну медичну спеціальність на сьогодні – «Медична та психологічна реабілітація». Старшокласники цікавилися чому сьогодні в Україні існує потреба у медичних психологах та чим підготовка медичного психолога відрізняється від підготовки інших фахівців психологічної галузі. Викладач Олеся Павлюк аргументувала чому Буковинський державний медичний університет  – це хороший вибір для бажаючих отримати освіту медичного психолога та розповіла про всі необхідні умови, які створені в університеті, для підготовки висококваліфікованих фахівців.

Працівники провели анкетування та зібрали е-меіли і контактні телефони учнів, які вирішили поєднати своє життя з медициною, а також поінформувала про підготовчі курси, можливості дистанційної підготовки до ЗНО та сайт БДМУ.

Після просвітницького заходу викладачі запросила всіх старшокласників та їх батьків у палац «Академічний» на «День відкритих дверей», де вони зможуть отримати інформацію про БДМУ.