Профорієнтаційна робота

Дата публікації допису: Dec 18, 2019 8:53:46 AM

Після ліцензування спеціальності «Медична психологія» та успішного проведення набору абітурієнтів на навчання в цьому році, професорсько-викладацький склад кафедри значно активізував профорієнтаційну роботу. Кафедра подала інформацію до Дня відкритих дверей в Буковинському державному медичному університеті для абітурієнтів. Інформація про спеціальність «Медична психологія» була висвітлена у виступах заступника декана медичного факультету № 4 Сергія Сажина та доцента кафедри психології та філософії Ігоря Скакуна.

Активна робота ведеться по розробці та поширенню агітаційних матеріалів. Зокрема, підготовлені інформаційні листи, буклети та флаєри, в яких міститься вся необхідна для абітурієнта інформація.

Викладачі активно розповсюджують наявні матеріали серед учнів 11-х класів загальноосвітніх шкіл різних областей. Зокрема, Анною Слубською 11 грудня 2019 р. була проведена роз'яснювальна робота учням 9-11-их класів села Шубранець, Заставнівського району, Чернівецької області щодо підготовчих курсів БДМУ, дистанційної підготовки до ЗНО, можливості отримання корисної інформації для вступників на сайті  vstup.bsmu.edu.ua. Також викладач Анна Слубська ознайомила з інформацією про умови і перспективи навчання в БДМУ. Учні активно цікавились спеціальністю «Фармація, промислова фармація». Окрема увага була приділена актуальній на сьогодні професії лікаря-психолога і можливості здобувати освіту за цим фахом в медичному університеті. Розміщено рекламну продукцію у навчально-методичному кабінеті та на дошці оголошень школи. Запрошено учнів та їх батьків на зустріч "День відкритих дверей".