Про актуальне і болюче

Дата публікації допису: May 12, 2014 7:48:40 PM

СЕМІНАР НАУКОВЦІВ. Кафедра психології та соціології Буковинського державного медичного університету виступила ініціатором проведення науково-практичного семінару, що відбувся 6 травня, в ході якого науковці проаналізували стан українсько-російських відносин в умовах нинішнього конфлікту, а також розглянули існуючі проблеми в історичній ретроспективі.

Запрошений гість семінару Андрій Мельков, к.ф.н., д.теолог.н., директор Інституту сучасних гуманітарних досліджень (м. Москва, Росія) окреслив суспільно-політичні настрої сучасної Російської Федерації і провів компаративний аналіз із суспільно-політичним розвитком минулих століть.

У семінарі взяли участь науковці кафедри психології та соціології БДМУ, кафедри міжнародних відносин, кафедри історії України та кафедри релігієзнавства та теології ЧНУ, а також суспільні і громадські діячі Чернівців.

Як зазначила організатор заходу, викладач кафедри психології та соціології, Надія Бурейко, незважаючи на ескалацію українсько-російського конфлікту, вкрай важливо зберігати академічні зв’язки та давати незаангажовану науково-експертну оцінку нинішнім подіями.