Науковці БДМУ взяли участь у Краківському етапі Європейської Академічної Асамблеї

Дата публікації допису: Mar 01, 2017 10:5:58 AM

Завідувач кафедри психології та філософії, проф. Алла Борисюк, к. психол. н. Любов Любіна та к. політ. н. Олеся Павлюк виступили з доповідями на ІХ-й Міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми емпіричних досліджень у психології та гуманітарних науках». У рамках конференції була проведена творчо-прикладна майстерня «Новітні методи досліджень та практичної роботи в гуманітарних науках» та Open-Space-Session «Інтер-культуральність 3.0».

Під час Міжнародного Форуму Культур «OPEN KRAKOW CONFERENCE» науковці БДМУ взяли участь у презентації кращих інтер-культуральних практик та проектів дипломатичних представництв – Collaborate Krakow Project, David McGirr media platform, ASPIRE – who we are, what we do?,  Diversity Hub Krakow та ін.

Також у рамках Форуму «OPEN KRAKOW CONFERENCE» завідувач і викладачі кафедри психології та філософії взяли участь у дискусійній панелі «Краків як місто міграційних процесів з погляду дипломатичного корпусу: сильні та слабкі сторони» спільно з Генеральними консулами Франції, Німеччини, Угорщини, Словаччини, США, Австрії, України та Почесними Консулами Хорватії, Данії, Фінляндії, Швеції, Нідерландів, Норвегії та Люксембургу.

Представники Вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет» відвідали лекції своїх колег з Краківської Академії ім. А.Ф. Моджевського та обмінялись науковим і навчально-методичним досвідом.

Викладачі кафедри також взяли участь у Всесвітній Академічній Крос-Культурній Лабораторії «Гуманізм – Культура – Сьогодення». Спільно з колегами з Польщі, Білорусі, Німеччини було організовано дискусійні та демонстраційні сесії «Новітні експериментальні практики» та розроблено спільні дослідницькі й прикладні проекти.