Зустріч з учнями Гімназії № 4

Дата публікації допису: Oct 27, 2015 8:19:5 PM

З метою профорієнтаційної роботи зі старшокласниками

викладач кафедри психології та соціології Павлюк Олеся відвідала Чернівецьку гімназію №4. Школярів було ознайомлено з особливостями навчання, дозвілля та студентського життя, загалом, у вищому навчальному закладі України «Буковинський державний медичний університет».

Також з нагоди відзначення Дня захисника України та святкування Покрови Пресвятої Богородиці Павлюк Олеся провела навчально-пізнавальний захід серед учнів Гімназії №4.

Учасники заходу мали змогу прослідкувати основні історичні спроби українського народу захистити свою Вітчизну від зазіхань з боку тих, хто час від часу намагається загрожувати державним засадам України. Учні гімназії зауважили, що це вимагає від людей сміливості, честі та відваги, дуже часто величезної самопожертви і великої самовіддачі.

Захід закінчився виконанням українських козацьких пісень під супровід гітари. Найбільше захоплення викликали такі народні пісні, як «Їхав козак за Дунай», «Ой на горі та й Женці жнуть».

Після просвітницького заходу викладач Павлюк Олеся запросила всіх старшокласників та їх батьків 1 листопада у палац «Академічний» на «День відкритих дверей», де вони зможуть отримати інформацію про БДМУ.