Зустріч з представниками Українсько-польського центру реабілітації  VOTUM

Дата публікації допису: Oct 09, 2017 9:3:49 AM

В червні 2017 року, у Вищому державному навчальному закладі України «Буковинський державний медичний університет» на кафедрі психології на філософії відбулася зустріч з представниками Українсько-польського центру реабілітації  VOTUM.

Зустріч пройшла в межах обміну інформацією про підготовку фахівців спеціальностей «Медична психологія» і «Медична та психологічна реабілітація».

Завідувач кафедри психології та філософії Алла Борисюк розповіла про актуальність та важливість підготовки фахівців за спеціальностями «Медична та психологічна реабілітація», «Медична психологія».

Студенти та викладачі кафедри мали змогу поспілкуватися з Павлом  Адамкєвічем – реабілітологом, президентом «Польського центру функціональної реабілітації» Вотум (м. Краків); Пшемиславом Щагловскі – фінансовим директором центру;  Ян Ваном – директором «Центру відшкодування» та «Центру медичної освіти»; Марією Климович – реабілітологом, президентом «Центру медичної освіти» (м. Івано-Франківськ).

Запрошені гості розповіли про діяльність та послуги  Центру реабілітації, а також запропонували нашим студентам пройти міжнародне навчання та курси в Центрі медичної освіти. Центр надає широкий спектр підготовки, який включає в себе міжнародно визнані концепції медичної реабілітації та фізіотерапії, неврологопедії  і нейропсихології.

У випадку отримання освіти в Центрі студенти мають змогу пройти стажування в реабілітаційній клініці Кракова і в подальшому отримати престижну роботу в клініках Польщі.