Засідання "Школи лідерів" БДМУ у Чернівецькій обласній раді

Дата публікації допису: Nov 20, 2014 7:46:48 PM

Чергове засідання «Школи лідерів» Буковинського державного медичного університету відбулося у стінах Чернівецької обласної ради. 

Запрошений експерт -  депутат Чернівецької обласної ради, член постійної комісії з правових питань, міжетнічних відносин, транскордонного співробітництва та антикорупційної діяльності, к. політ.н. Павлюк М.В. розповів молодим лідерам про функції, компетенції, фінансово-господарські можливості й загалом про роль місцевого самоврядування на прикладі Чернівецької області.

На занятті було розлого поінформовано про основну діяльність Чернівецької обласної ради, якісний склад та політичні симпатії депутатського корпусу, питання підготовки та проведення пленарних засідань сесій, структуру виконавчого апарату, компетенції постійних та тимчасових контрольних комісій.

Учасники Школи лідерів разом із завідувачем кафедри психології та соціології Зорій Н. І., викладачами Тимофієвою М. П., Осипенко В. А. та координатором заходу Павлюк О. І. мали змогу задати питання щодо актуальних проблем місцевого самоврядування та його подальшої реформи.

Також було приділено увагу повноваженням депутата щодо відстоювання інтересів територіальної громади та питанню взаємодії депутатського корпусу і виконавчої влади краю у цілому.