Засідання опорної кафедри

Дата публікації допису: Apr 17, 2018 1:2:35 PM

13 квітня на кафедрі психології та філософії ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» відбулась нарада профільних кафедр вищих медичних закладів освіти України з навчальних дисциплін «Експериментальна психологія та психодіагностика», «Основи психотренінгу», «Психомоторика», «Психологія обдарованості» підготовки фахівців за спеціальністю «Медична психологія».На он-лайн засіданні опорної кафедри психології та філософії обговорювались питання доцільності оновлення (внесення доповнень) програм профільних дисциплін «Експериментальна психологія та психодіагностика», «Основи психотренінгу», «Психомоторика», «Психологія обдарованості» з урахуванням сучасних досягнень медичної та фармацевтичної галузей, досвіду викладання цих дисциплін та підсумків атестації випускників у 2017 році; планування роботи однопрофільних кафедр з навчальних дисциплін «Експериментальна психологія та психодіагностика», «Основи психотренінгу», «Психомоторика», «Психологія обдарованості» підготовки фахівців за спеціальністю 225 «Медична психологія» на 2018 – 2019 н. р.; розробка і впровадження в навчальний процес новітніх комплексів навчально-методичного забезпечення навчальних дисциплін «Експериментальна психологія та психодіагностика», «Основи психотренінгу», «Психомоторика», «Психологія обдарованості» відповідно до сучасних досягнень медичної та фармацевтичної галузей.У засіданні взяли участь завідувач кафедри, професор Борисюк А.С.(Вищий державний навчальний заклад України «Буковинський державний медичний університет», кафедра психології та філософії), завідувач кафедри, професор Пшук Н. Г.(Вінницький національний медичний університет ім. М. І. Пирогова, кафедра медичної психології та психіатрії з курсом післядипломної освіти), доцент 

Камінська А.О. (Вінницький національний медичний університет ім. М. І. Пирогова, кафедра медичноїпсихології та психіатрії з курсом післядипломноїосвіти), доцент Городнова Н.М. (Київський національний медичний університетім. О. О. Богомольця, кафедра загальної і медичної психології та педагогіки), доцент Тимофієва М.П. (Вищий державний навчальний заклад України «Буковинський державний медичний університет», кафедра психології та філософії), кандидат психологічних наук, старший викладач Любіна Л.А. (Вищий державний навчальний заклад України «Буковинський державний медичний університет», кафедра психології та філософії), кандидат психологічних наук, викладач Осипенко В.А. (Вищий державний навчальний заклад України «Буковинський державний медичний університет», кафедра психології та філософії).   

На он-лайн засіданні опорної кафедри психології та філософії обговорювались питання доцільності оновлення (внесення доповнень) програм профільних дисциплін «Експериментальна психологія та психодіагностика», «Основи психотренінгу», «Психомоторика», «Психологія обдарованості» з урахуванням сучасних досягнень медичної та фармацевтичної галузей, досвіду викладання цих дисциплін та підсумків атестації випускників у 2017 році; планування роботи однопрофільних кафедр з навчальних дисциплін «Експериментальна психологія та психодіагностика», «Основи психотренінгу», «Психомоторика», «Психологія обдарованості» підготовки фахівців за спеціальністю 225 «Медична психологія» на 2018 – 2019 н. р.; розробка і впровадження в навчальний процес новітніх комплексів навчально-методичного забезпечення навчальних дисциплін «Експериментальна психологія та психодіагностика», «Основи психотренінгу», «Психомоторика», «Психологія обдарованості» відповідно до сучасних досягнень медичної та фармацевтичної галузей.