До дня народження Зігмунда Фройда

Дата публікації допису: May 12, 2014 7:46:57 PM

ДО 70-РІЧЧЯ БДМУ. На кафедрі психології та соціології Буковинського державного медичного університету проведено науково-практичний семінар, присвячений  158-ій річниці з Дня народження австрійского психолога та психіатра Зігмунда Фройда (6 травня 1856 – 23 вересня 1939).

Ініціаторами проведення науково-практичного семінару стали співробітники кафедри (доцент Марина Тимофієва, психолог Валентина Хромюк).

З вітальним словом до присутніх звернулася проректор з науково-педагогічної роботи і виховання, завідувач кафедри, доцент Ніна Зорій, яка зробила науковий аналіз праць великого вченого та підкреслила значення психоаналізу в формуванні та становленні сучасних основних психологічних та психотерапевтичних шкіл і напрямків.

Доцент Марина Тимофієва підготувала презентацію “Життєвий і творчий шлях З.Фройда” а також зі студентами спеціальності “Медична психологія” провела тренінг з елементами психоаналізу.

Співробітники медико-психологічного центру БДМУ – Вікторія Осипенко, Ольга Юрценюк, Тетяна Котик разом зі студентами жваво обговорювали проблеми психоаналізу.

Студенти 2,3 курсів медичного факультету №4, спеціальності “Медична психологія” Самець Оксана, Колоднянська Людмила, Дацьо Ірина, Бойчук Юлія, Василинюк Наталія, Кузема Аліна, Кузенко Олександр та інші підготували доповіді з висвітленням основних структурних компонентів психологічних теорій З.Фройда.