Герої Небесної Сотні – назавжди в нашому серці!

Дата публікації допису: Feb 25, 2019 7:34:37 AM

21 лютого До Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні Тимофієва Марина Пилипівна, доцент кафедри психології та філософії, провела виховну годину зі студентами спеціальності «Медична та психологічна реабілітація», «Медицина». Студенти шанобливо висловилися про Героїв, вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання. Бежнар Віталіна-Олена, студентка 1 курсу, медичного факультету №2, спеціальності «Медицина» та Кіріліч Карина, студентка 3 курсу спеціальності «Медична та психологічна реабілітація» прочитали твори невідомих поетів, у яких душа справді болить, і ця жива емоція не може не вилитися в римовані рядки. На початку революційних подій гасло «Слава Україні! Героям Слава!» більшою частиною населення сприймалося як привітання, яким розпочинали свою промову численні оратори зі сцени Майдану. Проте із розвитком подій на Сході ці слова набули глибшого змісту – поранені сини, вбиті брати, скалічені батьки залишали глибокі шрами на серці.

Багато людей втратило своїх родичів, тому важливо допомагати цим людям, згадуючи про них не лише раз в рік, а повсякденно надавати підтримку. Їх горе, звісно, від цього нікуди не зникне, але переживати трагедію краще разом, ніж поодинці.

         Загиблі – справжні герої! Вони померли тут, на землі, але залишились назавжди в нашому серці. Потрібно підтримувати пам’ять про них, адже Герої полягли за весь народ український, за всіх наших дітей, бажаючи всім серцем, щоб вони зростали під мирним небом.