Всесвітній день психолога

Дата публікації допису: Apr 28, 2014 9:7:15 PM

Всесвітній день психолога 23 квітня відзначили студенти спеціальності “Медична психологія” БДМУ. З вітальним словом до студентів та співробітників звернулась проректор з навчально-виховної роботи та гуманітарної освіти, завідувач кафедри психології та соціології доцент Ніна Зорій.

Співробітники кафедри психології та соціології та медико-психологічного центру БДМУ організували онлайн-лекцію голови спілки лікарів-психологів України к.мед.н. Бориса Божука “Організаційні та правові засади роботи лікаря-психолога: проблеми та перспективи”.

Керівник медико-психологічного центру доцент Олександр Поліщук ознайомив присутніх з досвідом роботи центру та планами щодо проведення психологічного інтенсиву на базі відпочинку БДМУ “Здоров’я” 7-13 липня 2014 року.

Досвідом практичної роботи зі студентами поділились випускники спеціальності “Медична психологія” – лікар-психолог Лікарні швидкої медичної допомоги м.Чернівці Ольга Кукурудзяк та лікар-психолог Чернівецької обласної психіатричної лікарні Олена Мензак.

Наприкінці усі бажаючі взяли участь у роботі великої групи в психодраматичному напрямку (викладач Вікторія Осипенко).