Викладачі БДМУ взяли участь у психологічних фестивалях

Дата публікації допису: Dec 11, 2014 7:31:50 PM

З метою популяризації діяльності Медико-психологічного центру БДМУ з надання психологічної допомоги співробітники центру Осипенко В.А., Пендерецька О.М., Поліщук О.Ю. взяли участь у проведених у Чернівцях психологічних фестивалях:

"Територія дитинства" (23 листопада 2014 року) та "V Ювілейному Фестивалі психології і психотерапії" (1 листопада 2014 року). Зокрема, Пендерецька О.М. працювала як тренер і провела батьківську групу "Саможертовне батьківство: де мій приз?" про джерела формування та функції батьківських очікувань щодо дітей та групу самодослідження "Беручи - даю, даючи - беру" про психологічні аспекти надання та отримання допомоги, що особливо актуально нині, коли допомога потрібна багатьом нашим співгромадянам. Викладач Осипенко В.А. представляла на фестивалях роботу плейбек театру «Луна», який складається зі студентів БДМУ: Бойчук Юлія (3 курс, "Медична психологія"), Грабовець Альона (2 курс, "Лікувальна справа"), Загарюк Аліна (3 курс, "Лікувальна справа"), Копищик Вікторія (5 курс, "Медична психологія"), Куц Анастасія (5 курс, "Медична психологія"), Панчук Святослав (3 курс, "Лікувальна справа"), Перун Тарас (3 курс, "Лікувальна справа"), що  є новою для Чернівців формою психологічної допомоги.

*Playback-театр - це одна з форм сучасного некласичного театру. Це і невеликі замальовки з життя, і довгі історії з різними персонажами і подіями, і мрії, і фантазії, і навіть сни. Актори як матеріал використовують історії присутніх глядачів, що розігруються на сцені. Сьогодні playback-театр поширений у всьому світі, і використовується як форма «розумної» розваги, імпровізації і форма розвитку відносин у різних спільнотах, форма підтримки людей, форма унікальної зустрічі мистецтва та звичайного життя.