Викладач БДМУ вивчала досвід міжнародних організацій

Дата публікації допису: Dec 03, 2014 8:1:40 PM

Викладач кафедри психології та соціології, к.політ.н. Надія Бурейко 29 листопада відвідала ярмарок з питань гуманітарної роботи, де була представлена чимала кількість міжнародних і  регіональних організації, які працюють у зазначеній сфері.

Захід проходив у французькому місті Анмас. Побувавши на платформі співпраці громадських діячів і волонтерів, Надія Бурейко ознайомилася з досвідом роботи міжнародних громадських організацій та профільних інституцій, які працюють у напрямі сприяння міжнародному миру та безпеці, захисту прав людини, вирішення релігійних, етнічних, військових конфліктів і надання допомоги їх жертвам, запобігання розповсюдженню хвороб, у т.ч. й надання кваліфікованої допомоги в регіонах, уражених вірусом Ебола.

Під час заходу відбулася презентація можливостей для співпраці з Організацією Об’єднаних Націй. Зокрема, Надія Бурейко ознайомилася з навчальними програмами Дослідницького інституту ООН, серед яких - програма багатосторонньої дипломатії, навчальна програма з підтримання миру та програма сприяння миру та запобігання конфліктів.