В рамках ІІ Міжнародного медико-фармацевтичного конгресу студентів і молодих учених «Новітні тенденції в медицині та фармації»

Дата публікації допису: Apr 20, 2015 1:54:33 PM

8 квітня 2015 р., на кафедрі психології та соціології в рамках ІІ Міжнародного медико-фармацевтичного конгресу студентів і молодих учених «Новітні тенденції в медицині та фармації», відбулося секційне засідання №10, яке було присвячено гуманітарним аспектам медицини. На засіданні був присутній професорсько-викладацький склад кафедри, відповідно було призначено голову секції доц. Н.І. Зорій,  співголови проф. А.С. Борисюк, доц. М.П. Тимофієва, ст.викл. Г.І. Безарова та секретаря викл. А.Д. Тодоріко. Було заслухано 9 усних доповідей студентів та молодих вчених, що надало змогу співробітникам кафедри оцінити високий рівень підготовки доповідаючих та нагородити їх грамотами за участь у конгресі та визначити переможців:

І - ше місце здобула Пужанська Анастасія студентка 4 курсу, медичного факультету№1 з доповіддю на тему: «Психологічні особливості емоційної сфери дітей старшого дошкільного віку з неблагополучних сімей», науковий керівник д.психол. н. проф. Борисюк А.С.;

ІІ - ге місце посіла студентка 3 курсу, медичного факультету №1 Загарюк Аліна  з доповіддю на тему: «Застосування технік та методик псих одрами в процесі оптимізації адаптивної поведінки студентів-медиків», науковий керівник викл. Осипенко В.А.;

ІІІ - ім місцем було нагороджено Пархоменка А., студента І – курсу, медичного факультету №2 з доповіддю на тему: «Революція гідності – прояв моральних цінностей українського суспільства», науковий керівник викл. Тодоріко А.Д.