В БДМУ відбулася нарада провідних фахівців щодо підготовки медичних психологів

Дата публікації допису: Apr 28, 2017 6:12:0 AM

26 квітня на кафедрі психології та філософії ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» відбулась нарада профільних кафедр ВМНЗ України з навчальних дисциплін «Експериментальна психологія та психодіагностика», «Основи психотренінгу» підготовки фахівців за спеціальністю «Медична психологія».

У засіданні взяли участь завідувач кафедри психології та філософії БДМУ, професор Алла Борисюк, викладач кафедри загальної і медичної психології та педагогіки КНМУ ім. О.О. Богомольця Тетяна Тамакова, доцент Ніна Зорій, доцент Марина Тимофієва, кандидат психологічних наук, викладач Любов Любіна, кандидат психологічних наук, викладач Вікторія Осипенко, кандидат політичних наук, викладач Олеся Павлюк, викладач Оксана Пендерецька (БДМУ, кафедра психології та філософії).

На нараді обговорювались особливості організації навчального процесу на профільних кафедрах, а саме: планування роботи однопрофільних кафедр з навчальних дисциплін «Експериментальна психологія та психодіагностика», «Основи психотренінгу» на 2017-2018 н. р.; розробка і впровадження в навчальний процес новітніх комплексів навчально-методичного забезпечення.

Учасники наради обмінялися досвідом застосування методів підвищення ефективності засвоєння практичних навичок з експериментальної психології та психодіагностики,  основ психотренінгу під час проведення практичних занять для студентів спеціальності «Медична психологія» ВМНЗ України.