Благодійна акція до дня Святого Миколая

Дата публікації допису: Dec 21, 2020 10:48:43 AM

15 грудня студенти 2 курсу спеціальності «Медична психологія» з куратором доценткою О. Павлюк  провели благодійну акцію до дня Святого Миколая і відвідали Чернівецький обласний центр соціально-психологічної допомоги для осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах. Наразі у центрі заходяться 11 сімей, які потребують підтримки та допомоги.Домашнє насильство - це щоденний злочин. І хоча зараз в інформаційному просторі багато інформації про цю проблему, багато порад, оновлені спеціальні заходи захисту, проте неймовірно багато постраждалих жінок ( а статистика усіх державних та недержавних структур вказує на те, що переважна більшість постраждалих осіб - це жінки) залишаються в ситуації насильства.

Студенти БДМУ вирішили підтримати діток і матерів, які зараз проживають у Центрі соціально-психологічної допомоги та запевнили їх, що Св. Миколай прийде до них теж.

Напередодні вони запропонували написати листи до Святого зі своїми побажаннями і проханнями і 15 грудня завітали до них як помічники Чудотворця з подарунками від нього. Студентам вдалося організувати незабутнє свято Миколая, підтримуючи дитячу віру у добро та казку,зібравши подарунки, іграшки, книги та найнеобхідніше