Акція «Подаруй дитині свято» до дня Святого Миколая

Дата публікації допису: Dec 21, 2020 11:7:33 AM

   19 грудня День Святого Миколая – це свято, сповнене добра, душевної теплоти, любові. Це чудовий день для здійснення мрій. Вважається, що угодник Божий творить справжні дива в житті людей з добрими бажаннями та помислами. Це очікуване дітворою свято вчить милосердю, щедрості і любові до оточуючих. Звичайно, діти намагаються увесь рік бути чемними та слухняними, щоб отримати свій довгоочікуваний подарунок від Св. Миколая. В родинах, де піклуються про дітей, де панує атмосфера любові, турботи, доброти, свято Миколая стає доброю традицією, що передається з покоління в покоління.

Студенти І групи І курсу факультету № 4 («Медична психологія») теж започаткували традицію. Представники з групи Юлія Малокугаєвська, Софія Свіжевська та куратор Марина Пилипівна Тимофієва відвідали дружну родину Гулковських, в якій тато виховує трьох чудових донечок та сім’ю, де тато і син Андрій з обмеженими можливостями (інваліди). Дуже хотілось, щоб атмосфера свята запанувала в їх оселі.

Дівчатка дуже старанні, чемні, виховані, ввічливі та дуже сором'язливі. Було видно, що вони не звикли отримувати подарунки. Але гостинці, які ми приготували з щирістю та любов'ю, запалили живі вогники в очах дівчаток.

Наймолодша Олечка отримала іграшкового ведмедика, якого не хотіла випускати з рук. Ми знали, що сестрички полюбляють малювати та займатись ліпкою, тому приготували їм подарунки для занять творчістю. Ще ми подарували дівчаткам солодощі та фрукти. Атмосфера спілкування була дуже щирою. Ми познайомились лише з двома сетричками, але домовились, що будемо дружити з їх родиною надалі.

Такі акції нас самих повертають у країну дитинства та чудес. Без сумніву, цей благодійний захід стане традиційним для студентів нашої групи.

В день Святого Миколая щиро бажаємо всім,  щоб на життєвому шляху зустрічалося якомога більше добрих людей і було стільки любові, щоб хотілося дарувати її оточуючим!

Нехай це свято наповнить ваші домівки щастям, теплом і радістю! 

Матеріал підготували: доцент кафедри психології та філософії Марина Тимофієва, староста 1 групи, 1 курсу спеціальності «Медична психологія» Юлія Малокугаєвська