Акція до Дня Святого Миколая

Дата публікації допису: Jan 04, 2022 7:15:30 AM

19 грудня, в День Святого Миколая, в Новорічні Свята, маленькі діти з нетерпінням чекають дива. Пам’ятаймо, що кожен з нас є своєрідним помічником Миколая, тому поділімося своєю любов’ю, добром і щедрістю душі з маленькими дітками, допоможемо їм відчути радість свята. Аби цього справді казкового дня Святий Миколай завітав до кожної дитини.Студенти IІ курсу медичного факультету № 4, спеціальності «Медична психологія», продовжують минулорічну започатковану традицію – вітання маленьких діток з дитячого будинку.

В.о. завідувача кафедри психології та філософії Буковинського державного медичного університету Марина Тимофієва, студенти: Софія Свіжевська, Дарина Потайчук, Олександр Терехов, Валентин Моцов відвідали Чернівецький обласний спеціалізований будинок дитини. Дуже хочеться, щоб атмосфера свята панувала і в будинку дитини.

Приємно, що спільними зусиллями ми змогли принести малечі радість. Висловлюємо подяку всім, хто приєднався до акції. Нема нічого більш приємного, як посмішки на дитячих обличчях. Цього року дітки ще раз переконались, що дива трапляються!