Зустріч з першою в Україні PhD з медсестринства

Студенти БУКОВИНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ, спеціальність «Медсестринство» відвідали мотиваційну зустріч з з першою в Україні PhD з медсестринства Галиною Марараш. Зустріч відбувалася в навчальному корпусі БУКОВИНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ за адресою Героїв Майдану 3.

Студенти спеціальності «Медсестринство» 1 курсу, 1 групи ставили професійні питання до старшої колеги пані Галини про: перспективи медичних сестер на ринку праці, феномен професійного вигорання, особливості написання кандидатської дисертації в рамках спеціальності «Медсестринство», сутність програм міжнародного обміму/стажування

Важливо відмітити, що студенти 1 групи 1 курсу позитивно відгукувалися щодо минувшого заходу. Здобувачі освіти акцентували увагу на необхідності подібних заходів, оскільки завдяки подібним зустрічам – кристалізується більш чітке уявлення про особливості майбутньої професійної діяльності.

Обговорюючи це захід, майбутні медсестри наголошували на тому, що для них – це маленький початок великого успіху, а життя – це безкінечні сходинки до саморозвитку. «Ми прагнемо навчитись надавати цю допомогу кваліфіковано і покращувати якість життянаселення, навіть під час війни, тож використовуємо різні можливості для свого професійного розвитку. Дякуємо Захисникам за можливість навчатись! Слава Україні!»