Зустріч «Гутірка»

23 травня у Чернівцях, на вулиці Кобилянської, 2, в «Belle Vue» відбулася зустріч «Гутірка». Провідні психологи Оксана Михайлівна Пендерецька, Вікторія Анатоліївна Осипенко, Матвій Дмитрович Дарійчук, Марина Пилипівна Тимофієва та Олександр Юрійович Поліщук поділилися своїми професійними знаннями та особистими історіями, надаючи цінні поради молодим фахівцям щодо того, як краще розпочинати свою кар’єру. Кожен з них надихав учасників своїми ідеями, мотивуючи до нових досягнень.


Особливим гостем заходу стала Тетяна Лазук, психіатр, колишній доцент кафедри нервових хвороб, психіатрії імені Савенка, кандидат медичних наук, психотерапевт за напрямком «індивідуальна глибинна психологія за Адлером» та співавтор стандартів освіти «медична психологія». Останні 10-15 років вона живе та працює в Канаді, займаючись арт-терапією, танцювальною терапією та іншими методами. Тетяна поділилася своїм досвідом та розповіла про різні терапевтичні методи, які вона використовує у своїй практиці, включаючи арт-терапію та танцювальну терапію.


Учасники активно ставили запитання, ділилися своїми враженнями та отримували цінні рекомендації від провідних фахівців. Обговорювалися теми, як самореалізація, професійний розвиток, подолання стресу та важливість психічного здоров’я. 

Захід «Гутірка» організовували проєкт «ПсихоDay» та Медико-психологічний центр, простір «Дбаю про себе»