Вітаємо колег Буковинського державного медичного університету з медаллю  «За сприяння Збройним Силам України» Міністерства оборони України

Дата публікації допису: Dec 14, 2022 9:48:4 AM

13 грудня 2022 року згідно з наказом Міністерства оборони України за значний особистий внесок в організацію та надання всебічної допомоги особовому складу військових частин і підрозділів Збройних Сил України було відзначено медаллю «За сприяння Збройним Силам України» доцента кафедри внутрішньої медицини, фізичної реабілітації та спортивної медицини, керівника медико-психологічного центру БДМУ Олександра ПОЛІЩУКА, викладача кафедри психології та філософії Микиту ГЛУЩЕНКА та професора кафедри нервових хвороб, психіатрії та медичної психології БДМУ, кафедри психіатрії, наркології, медичної психології та соціальної роботи Харківського національного медичного університету Володимира КОРОСТІЯ.Якісна підготовка військових залежить не лише від бойової, фізичної готовності, а і психологічної також. Фахівці нашого університету, від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну, долучились до активної роботи у підрозділах ЗСУ, де проводили тренінги з особовим складом за методиками військового лідерства, управління бойовим стресом, визначення бойової та психологічної готовності підрозділів.

Адміністрація закладу вищої освіти та увесь професорсько-викладацький склад щиро вітає колег з отриманням відзнаки. Бажаємо зберігати наснагу і сили допомагати, підтримувати наших захисників та захисниць. Разом до перемоги. Пишаємось вам, колеги! 

Підготував Глущенко М.О.