Тренінг на тему
"Ораторство без Страху. Подолання сценічного страху та навчання ораторської майстерності"

4-5 жовтня 2023 року студентами 3-го курсу, спеціальності «Медична психологія» Діаною ПОПОВИЧ та  Массімо ГАЛАН було розроблено та проведено, за принципом «рівний-рівному»,  дводенний тренінг на тему «Ораторство без Страху. Подолання сценічного страху та навчання ораторської майстерності». Куратор тренінгу – викладач кафедри психології та філософії Матвій ДАРІЙЧУК.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся ректор БДМУ – Ігор ГЕРУШ  та проректор з науково-педагогічної роботи Володимир ХОДОРОВСЬКИЙ. До тренінгу долучились Ніна ЗОРІЙ – проректор з науково-педагогічної роботи та виховання, Таміла СОРОКМАН – декан медичного факультету №4,  Олександр ПОЛІЩУК – керівник Медико-психологічного центру, а також завідувачка кафедри психології та філософії АЛЛА БОРИСЮК і професорсько-викладацький склад кафедр психології та філософії і анатомії людини.

Спікери заходу ділилися зі студентами теоретичними та практичними навичками, які допоможуть навчитися керувати своїм страхом сцени та стати справжнім оратором. Окремими блоками тренінгу було тренування вмінь та навичок через рольову гру. Протягом двох днів учасники дізналися, що таке емоційний інтелект і для чого він потрібен оратору, які є мовні типи ораторів, навчилися відрізняти ознаки тривожності перед виступом та розглянули шляхи подолання сценічного страху.