Тренінг для студентів 5 та 6 курсів на тему "Етика повідомлення смертельного діагнозу"

У Симуляційному центрі БДМУ проведено тренінг для студентів 5 та 6 курсів на тему "Етика повідомлення смертельного діагнозу"


7 листопада 2023 року на базі Симуляційного центру БДМУ відбувся психологічний тренінг для студентів 5 та 6 курсів з теми «Етика повідомлення смертельного діагнозу»  

 

Тренінг мав на меті розширити розуміння етичних питань повідомлення поганих новин у контексті медико-психологічної практики; надати ефективні інструменти повідомлення смертельного діагнозу; покращити навички комунікації та взаємодії лікаря з пацієнтом у форматі симуляційних вправ.  


Ведучими тренінгу були здобувачі вищої освіти спеціальності «Медична психологія» Анастасія Медвідь та Василина Андрюк. Координатор проєкту - Микита Глущенко викладач кафедри психології та філософії.

 

Протягом тренінгу з вітальним словом і означенням важливості порушеної проблематики звернулись проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних звʼязків Грицюк Марʼяна Іванівна, проректор з науково-педагогічної роботи та виховання Зорій Ніна Іванівна, керівник медико- психологічного центру Поліщук Олександр Юрійович.  

 

На заході були присутні: завідувач кафедри психології та філософії Борисюк А.С., та викладачі кафедри Осипенко В.А., Дарійчук М.Д..