Презентація спеціальності 225 «Медична психологія»: історія та перспективи

В межах святкування 80-річчя БДМУ та з нагоди відзначення Тижня психічного здоров'я 07.10.2024 відбувся урочистий захід.
Ведучими на заході були викладач кафедри психології та філософії Матвій Дарійчук та студентський декан медичного факультету № 4, студентка 4-го курсу спеціальності «Медична психологія» Ілона Пришлюк.

З вітальним словом виступили проректор з науково-пеагогічної роботи та виховання, доц. Ніна Зорій, завідувачка кафедри психології та філософії, проф Алла Борисюк, керівник Медико-психологічного центру (2004-2024 рр.), доц. Олександр Поліщук, заступниця декана медико-психологічного факультету, доц. Людмила Хлуновська, нинішній керівник Медико-психологічного центру, викл. Микита Глущенко.
В межах заходу були представленні відео з привітаннями від випускників  спеціальності «Медична психологія», які поділилися своїми враженнями про навчання, внесок БДМУ в їхнє професійне та особистісне формування, а також висловили слова вдячності викладачам за натхненні та ґрунтовні заняття. Випускники спеціальності "Медична психологія", викладачі кафедри психології та філософії Інна Гаврилюк  та Тетяна Аніщенко завітали на захід, щоб поділитися з першокурсинками своїми враженнями, досвідом та приємностями під час навчання в університеті.

Цікавим для студентів був екскурс в історію формування спеціальності «Медична психологія», під час якого згадали про здобутки кафедри психології та філософії і про активності співробітників кафедри в рамках низки проєктів (Медико-психологічний центр, простір «Дбаю про себе», психологічний інтенсив в Репужинцях тощо).