Playback театр «Луна» виступив для викладачів і студентів БДМУ

Дата публікації допису: Apr 05, 2015 5:23:31 PM

У Буковинському державному медичному університеті вже традиційними стали виступи студентського театру playback «Луна» МПЦ БДМУ.

Так 26 березня на базі кафедри психології та соціології відбувся перфоменс театру для викладачів та студентів університету. А 1 квітня студентський театр виступив для слухачів навчально-практичного проекту «Школа  лідерів». Актори на сцені спонтанно розігрували історії, якими глядачі ділилися прямо із залу. Кожна глядацька історія знайшла своє імпровізаційне відображення і дала можливість подивитися розповідачу на власну історію ніби зі сторони, побачити нові грані ситуації свого життя. Слухачі «Школи лідерів» ділилися веселими і сумними невеликими замальовками з життя, довгими історіями з різними персонажами та подіями, планами і мріями. В аудиторії панувала дружня і доброзичлива атмосфера підтримки та розуміння.

Playback театр у різних країнах використовується як форма «розумної» розваги та імпровізації, шлях розвитку відносин у різних спільнотах, вид унікальної зустрічі людей. Присутні отримують можливість спробувати себе у ролі драматурга і режисера «особистого спектаклю». Простір playback -  це простір, де немає заданого сценарію і попередньо підготовлених слів, а є лише глядач зі своєю історією. Щира взаємодія акторів і глядачів дозволяє побачити різні за емоційним наповненням історії, які є важливими та значимими як для викладачів, так і для студентів нашого університету.

Актори театру:Бойчук Юлія (3 курс, спеціальність «Медична психологія»), Грабовець Альона (2 курс, спеціальність «Лікувальна справа»), Загарюк Аліна (3 курс, спеціальність «Лікувальна справа»), Копищик Вікторія (5 курс, спеціальність «Медична психологія»), Куц Анастасія (5 курс, спеціальність «Медична психологія»), Панчук Святослав (3 курс, спеціальність «Лікувальна справа»), Перун Тарас (3 курс, спеціальність «Лікувальна справа»)

Керівник - викладач кафедри психології та соціології, психолог-консультант МПЦ БДМУ Осипенко Вікторія.