«МАЛЕНЬКИЙ ПОЧАТОК ВЕЛИКОГО УСПІХУ»

Студенти БУКОВИНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ брали участь у III Міжнародній науково-практичній конференції «Здоров‘я у мультидисциплінарному дискурсі: смислові, емотивні та наративні аспекти життя людини воєнного часу», яка проводилася у Українському Католицькому університеті, м. Львів,.

Студенти спеціальності «Медична психологія» 2 курсу, 1 групипредставили на конференції результати своїх наукових досліджень:ДІАНА ПОПОВИЧ– доповідь на тему«Дослідження розладів харчової поведінки у студентів в умовах військового стану» (науковий керівник:викладач Вікторія Осипенко) та МАССІМО ГАЛАН– доповідь на тему «Психоемоційний стан у вимірах війни» (науковий керівник: доцент Марина Тимофієва).

Важливо відмітити, що інші студенти 1 групи 2 курсу, з метою підтримки своїх одногрупників та набуття нового досвіду, також активно долучились до роботи конференції,

Активні учасники, обговорюючи свій конференційний досвід, наголошували на тому, що для них – це маленький початок великого успіху, а життя – це безкінечні сходинки до саморозвитку. «У нелегкий час для України людям вкрай необхідніпсихоосвіта, психологічний супровіді допомога. Ми прагнемо навчитись надавати цю допомогу кваліфіковано і покращувати якість життянаселення, навіть під час війни, тож використовуємо різні можливості для свого професійного розвитку. Дякуємо Захисникам за можливість навчатись! Слава Україні!»