Заходи присвячені Дню науки викладача Слубської Анни Ярославівни

Дата публікації допису: Apr 18, 2022 10:32:37 AM

Викладачем Анною Слубською протягом квітня проведено заходи присвячені Дню науки.Заходи проведені з метою інформування студентів про наукові здобутки та дослідження відомих науковців в галузі соціології та психології. Модератором заходів була Анна Слубська – викладач кафедри психології та філософії Буковинського державного медичного університету.

28 квітня проведено бесіду на тему: «Цікава психологія, хто її придумав!» зі студентами 2 курсу спеціальності «Медсестринство» фахового коледжу БДМУ. Найбільш студентів зацікавив З. Фройд.

31 квітня проведено науковий семінар на тему «Соціологія та хто її започаткував» зі студентами 3 курсу спеціальності «Медсестринство» фахового коледжу БДМУ. Пі час семінару студенти зацікавились К. Марсом та А. Маслоу, виникла дискусію з приводу теорії ієрархії потреб та особливостей капіталістичного суспільства К. Маркса.

Слід зазначити, що студенти були досить активними, адже психологія та соціологія є дуже цікавими науками, а доповіді студентів були ґрунтовними та багатими на цікаві факти.