27-28 березня у рамках Х Ювілейної медико-фармацевтичної конференції студентів і молодих вчених відбувся І Симпозіум “Стан та перспективи розвитку студентського самоврядування”

Дата публікації допису: Feb 13, 2014 6:44:0 PM

Розпочався захід у приміщенні палацу “Академічний” лекцією доцента, проректора з науково-педагогічної роботи та виховання Ніни Зорій “Стилі лідерства”. На лекції були присутні учасники симпозіуму – студенти БДМУ, а також гості з Києва та Чернігова. Ключовими заходами першого дня симпозіуму стали психологічні тренінги, які з радістю відвідали всі учасники. Перший тренінг – “Стилі лідерства” (тренер – викладач Вікторія Осипенко) продовжував тематику лекції в своєрідній ігровій формі, другий – “Подорож за межі шаблону” (тренер – старший викладач Оксана Пендерецька) – дав учасникам можливість потренувати інтелект.

Другий день був не менш насиченим, оскільки розпочинався секційними засіданням. Свої роботи представляли студенти Київського університету права НАН України, Буковинського державного медичного університету, Чернігівського державного інституту економіки та управління, Самаркандського державного медичного інституту. Питання висвітлені у доповідях учасників стосувалися вдосконалення різних аспектів студентського самоврядування, волонтерства та академічної мобільності, ефективних способів поширення інформації у соціальних мережах. Після ІІ пленарного засідання, закриття Х  Ювілейної медико-фармацевтичної конференції та в рамках заходу І Симпозіуму “Стан та перспективи розвитку студентського самоврядування” студенти-учасники мали можливість оглянути місто, ознайомитися з історичними та культурними пам’ятками.

Детальніше